نرم افزار حسابداری فروشگاهی

نرم افزار حسابداری فروشگاهی

نرم افزار حسابداری فروشگاهی

اگر شما یکی از صاحبان فروشگاه های خرده فروشی هستید، ارائه یک حساب دقیق از موجودی فروشگاه ممکن است چالش برانگیز باشد؛ البته اغلب فروشندگان با آن مشکل دست و پنجه نرم می کنند. در واقع محاسبه دقیق تاریخچه ی خرید و فروش یک فروشگاه خرده فروشی بدون داشتن یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی امری دشوار و وقت گیر است؛ که این امر تنها با استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی میسر خواهد شد.

از طریق یک سیستم حسابداری شما می توانید به آسانی آمار اقلام فروخته شده و اقلام موجود در فروشگاه را به دست آورید که این نقش مهمی در مدیریت صحیح کسب و کار شما خواهد داشت. با فراسامان همراه شوید تا با مطالب مهمی در مورد نرم افزار حسابداری فروشگاهی آشنا شوید و بدانید ضرورت استفاده از چنین سیستمی چیست!

حتما بخوانید : نرم افزار حسابداری صنعتی

 ما در تیم فراسامان ، انواع نرم افزار حسابداری فروشگاهی را در سطوح مختلف، پایه، ساده، متوسط و پیشرفته ، برای هر نوع فروشگاه و کسب و کارها در مقیاس های مختلف طراحی و ارائه نموده ایم؛ شما می توانید با توجه به نیازهای خود و سیاست های مدیریتی تان، هر کدام از این سیستم های حسابداری فروشگاهی را تهیه و استفاده نمایید. لطفا برای سفارش نرم افزار حسابداری فروشگاهی با ما تماس بگیرید.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی چیست؟

حسابداری فروشگاهی در واقع این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید بدون شمارش دستی همه اقلام موجود در فروشگاه، میزان موجودی خود را ارزیابی و پیگیری کنید؛ که این محاسبات از طریق یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی انجام می شود.

یکی از امکانات نرم افزار حسابداری فردشگاهی این است که اساساً قیمت خرده ‌فروشی تمام اقلام موجود در فروشگاه شما را تخمینی زده و میزان فروش شما را از آن مقدار کم می‌کند تا تخمینی از میزان موجودی فعلی شما ارائه دهد. همچنین با استفاده از این نرم افزار می توانید تعیین کنید که در هنگام فروش اقلام خود، چند درصد سود به قیمت آن اضافه کنید و سپس از آن عدد برای محاسبه میزان موجودی باقی مانده بر اساس ارقام فروش خود نیز استفاده کنید.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی چیست

آشنایی با نحوه عملکرد یک سیستم حسابداری فروشگاهی

به طور کلی می توان گفت هدف اصلی استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی محاسبه نسبت هزینه به میزان فروش است؛ که این کار توسط این نرم افزار به آسانی و در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. این نسبت نشان دهنده تفاوت بین قیمتی است که برای خرید هر کالا می پردازید و قیمتی که در نهایت آن کالا را به فروش می رسانید.

از آنجا که عملکرد نرم افزار حسابداری فروشگاهی بر اساس تعیین قیمت واحد برای هر کالا است، در صورتی که در فروشگاه شما اقلام مختلف با قیمت های متفاوت به فروش برسد، ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید. بنابراین استفاده از سیستم حسابداری فروشگاهی می تواند در مدیریت صحیح قیمت ها به شما کمک کند.

مختصری در مورد نحوه استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی

اکنون که تا حدودی با ویژگی ها و نحوه عملکرد یک سیستم حسابداری خرده فروشی آشنا شدید، اگر علاقه مند به استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی برای مدیریت بهینه فروشگاه خود هستید، خوب است با نحوه کار با این نرم افزار بیشتر آشنا شوید.

در این بخش از مقاله با ذکر مثالی شما را با چگونگی کار با یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی آشنا کرده ایم. لطفا همچنان همراه ما باشید. خواندن این مثال می تواند در استفاده هر چه بهتر از این نرم افزار برای شما مفید باشد.

گام اول : تعیین نسبت هزینه به فروش

اولین قدم برای استفاده از یک نرم افزار حسابداری خرده فروشی این است که، نسبت میزان هزینه به میزان فروش را تعیین کنید. این نسبت نشان دهنده ی تفاوت بین مبلغی است که برای خرید یک کالا می پردازید و مبلغی است که از فروش آن کالا دریافت نموده اید. برای مثال، تصور کنید که کالاهای خود را به قیمت 80 هزار تومان خریداری کرده اید و به قیمت 88 هزار تومان فروخته اید. 80 را بر 88 تقسیم کنید تا مشخص شود که نسبت هزینه به فروش شما چند درصد بوده است.

گام دوم : محاسبه میزان هزینه فعلی

در این فرآیند میزان هزینه ی فعلی را تعیین می کنید. به عنوان مثال، اگر شما با موجودی 20 میلیون تومان شروع کرده اید و در مجموع 5 میلیون تومان بیشتر خرید کرده اید، کل هزینه شما 25 میلیون تومان خواهد بود. لازم به ذکر است، در این مرحله، نیازی نیست مبلغی که مربوط به فروش می باشد، محاسبه کنید. تنها کافیست بدانید مبلغ کلی که هزینه کرده اید، قبل از هر فروش چقدر بوده است.

مزایای نرم افزار حسابداری فروشگاهی

گام سوم : محاسبه میزان فروش

در این مرحله محاسبه کنید که از میزان فروش، چقدر درآمد کسب کرده اید.

گام چهارم : محاسبه  با استفاده از فرمول نهایی

پس از جمع آوری داده های خود، آخرین مرحله استفاده از فرمول است:

موجودی نهایی = موجودی اولیه – فروش (نسبت هزینه به خرده فروشی)

انجام مراحل مربوط به فرایند ذکر شده، به سادگی با استفاده از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی برای شما امکان پذیر خواهد بود.

کلام پایانی : نرم افزار حسابداری فروشگاهی

امروزه نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی بسیار متنوع با امکانات مختلفی در بازار عرضه شده است. به این دلیل انتخاب یک سیستم حسابداری مناسب برای هر کسب و کار کار چندان ساده ای نیست. شما می توانید با مطالعه امکانات موجود در هر نرم افزار حسابداری و در نظر گرفتن نیازهای خود، مناسب ترین نوع نرم افزار حسابداری فروشگاهی را انتخاب کنید.

در نهایت این نکته ی مهم را هم بدانید که نرم افزارهای موجود در بازار، تنها با هدف انجام یکسری محاسبات طراحی و پیاده سازی نشده اند، بلکه از این قابلیت برخوردارند که می توان آن ها را به بسیاری از برنامه های دیگر متصل نمود؛ به این ترتیب به طور بالقوه صدها ابزار کاربردی دیگر را نیز در کنار سیستم حسابداری خود در اختیار خواهید داشت که در مدیریت هر چه بهتر و اصولی تر کسب و کارتان به شما کمک خواهد کرد.

از توجه و همراهی شما عزیزان تا پایان این مقاله صمیمانه سپاسگزاریم. لطفا در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی یا دریافت مشاوره با ما در تیم فراسامان تماس بگیرید.

موفق و پیروز باشید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *